mandag 18. februar 2008

Vel overstått feiring!!!!

På lørdag var det feiring av 60 års dagen til mamma! Hun kom intetanende inn i speiderhuset på Høyetun og forventet å se en oppvisning i regi barnebarnet`s barnehage. Lite visste hun om hva som ventet henne! Da hun kom inn døren, var det en hel gjeng med gjester som stemte i med en spesialskrevet bursdagssang. Aner vi en liten tåre i øyekroken? Etter sang, klapping og gratulasjoner, kom tiden for å irettesette ungene som hadde lurt henne så grundig...ikke pent å lyve på den måten....hmmm.....


Etter et overdådig måltid med allverdens av godsaker du kan tenke deg, var det på tide med litt utdeling av bursdags-gaver. Noen gaver hadde til og med sjokkerende bursdagskort!!! Er det et speil i dette kortet som fører til denne reaksjonen hos bursdagsbarnet? Ikke vet vi, men et sjokk var det i hvertfall. Godt hun satt godt plantet opp etter veggen, ellers tror jeg jammen med vi måtte ha skrapet henne opp fra gulvet...og du vet hvordan det er med lårhalsen på damer i den alderen......*kremt*


Alle barnebarna kom inn til bestemor med en rose hver. Minstemann Aleksander var første mann ut med en rød rose til farmor. Etter ham kom de på rekke og rad etter alder. Malin, Kristoffer, Charlotte, Tomas og til slutt Lene. Da det var noen roser til overs, fikk Theresa æren av å overrekke dem helt til slutt! (hun må jo altid ha siste ordet av oss ungene, så det ble i grunnen helt naturlig)



En stolt bestemor sammen med alle barnebarna. Noen kunne nesten ta feil her.... kunne jo se ut som om hun var mora i stedet for mormor/farmor!! (Gjett om det er ei som gliser rått over komplemanget når hun leser dette...?!) Jeg tror alle barnebarna syntes at det var utrolig morro å kunne vise sin taknemlighet til henne på denne måten. De er alle veldig glad i henne. De ser alle veldig stolte ut av henne:)


Mens kaker og kaffe ble servert, dukket det plutselig opp to gamle kjærringer!! Hvor de kom fra er det ingen som vet. Men dårlig tannhelse var å skimte hos den ene. De var faktisk så dårlig at de løsnet til slutt....vet ikke hvordan det gikk med gjestene da tenner sprutet ut i ekspress-fart, men fikk ingen meldigner fra legevakta om øyeskader denne lørdags kvelden. Værre var det med lattermusklene... Litt ømhet var nok å merke dagen etter!!
Vi vil alle takke for en utrolig koselig kveld!!!!!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hei Margareth. Skal si dere tok meg på sengen denne dagen. Trodde ikke det var mulig å holde det skjult for meg, men det klarte dere med glans. Det var kjempemoro. En uforglemmelig dag. Takk skal dere ha for at dere gjore dette for meg. Det satte jeg veldig pris på.

Klem fra en glad jubelant.

Anonym sa...

Hei vennen.

Det virker som festen var super velykket, jubilanten var overraskende fornøyd.. Dere var kjempe flink, likte de to eldre damene... kanon fest har jeg blitt fortalt fra sikere kilder..

klem monica